Friptura crud - afumata, la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 2 Ian 2016 | 9889 vizualizari

 

Din categoria porcariilor de sezon...

 

INGREDIENTE

  • cantitate totala 2,5 kg
  • muschi crud
  • muschi afumat
  • coaste afumate
  • carnat afumat
  • sunculita afumata
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura crud - afumata, la cuptor:

Pregatim o tava  cu hartie de copt, in asa fel sa avem si sa invelim friptura, portionam carnea si o asezam alternativ in tava, acoperim cu hartia de copt, indoim pe margini si bagam tava la cuptor la foc mic cca 2 si 1/2 ore. Iese o friptuta foarte frageda si suculenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura crud - afumata, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor